Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat

Alles onder 1 dak, letterlijk! Dat is wel zo makkelijk voor u. Hypotheken, verzekeringen, belastingzaken, boekhouding, makelaardij (aan- en verkoop), taxaties, leningen/autolease en andere voorkomende financiƫle diensten.

Wij zijn u graag van dienst. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar heeft u liever dat wij langskomen bij u thuis, dan kan dat ook. Ook in de avond.
Wij doen ons uiterste best om complexe materie zoals hypotheken en alles eromheen helder te maken voor u. Gaat u uw eerste huis kopen? Of bent u toe aan een andere koopwoning? Wordt het bestaande bouw of nieuwbouw? Door het uitgebreide aanbod van gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken vinden wij altijd het beste dat bij u past. U wordt geadviseerd en begeleid door het gehele hypotheektraject. Ook de belastingaangifte (o.a. voorlopige aanslag en inkomstenbelasting) kunnen wij voor u verzorgen. Of u nou geheel vrijblijvend wil weten wat uw mogelijkheden zijn of u al een woning gekocht heeft. Maar ook als uw bestaande hypotheek gewijzigd moet worden, zoals: oversluiten, verbouwen, tussentijdse aflossingen, verhogingen, rentevast termijn kiezen, op 1 naam zetten (ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid) enzovoort.

  • Zelfstandig ondernemer?


  • Variabel inkomen?
    Bij ons is dit geen probleem! Ook in deze gevallen vinden wij voor u een passende hypotheek.


  • Notaris en andere partijen
    Wij werken samen met uitstekende notarissen en andere partijen die benodigd zijn voor het vervullen van uw (woon)wensen . U hebt ook daar geen omkijken naar.

Bel gerust voor een geheel vrijblijvend gesprek 010-840 3576